top of page
  • Foto del escritorFonts del Montseny

Pressupostos Participatius de Breda 2018

Aquest mes de Juny de 2018 a Breda dins dels pressupostos participatius de l'Ajuntament de Breda s'han presentat un total de 16 projectes, i dic 16 perquè en principi eren 17 però en veure que havíem presentat dos projectes similars: un l'Oriol Boleda i dos nosaltres des de Projectes Fonts del Montseny. Un cop vam analitzar els dos projectes vam arribar a la conclusió que els dos projectes eren molt similars i els dos volíem els mateixos objectius:


- Donar a conèixer el patrimoni de les fonts a Breda. - Incentivar el senderisme i l'esport a Breda. - Fomentar el turisme a la població. - Respectar el medi ambient.


Un cop arribat ajuntar els punts en comú dels dos projectes n'hem batejat un amb el nom de: "Itinerari de les Fonts de Breda" fent així un total de 16 projectes.

L'itinerari consta d'un total de 10 kilometres en una volta circular pel terme municipal de Breda. Dels quals 5,3 km per entorn natural, més 4,7 km dins del nucli urbà, i visita un total de 15 fonts.

Creiem que les fonts és un patrimoni tan material com immaterial que no hem de deixar perdre i fent projectes així és la manera de matenir-les en peu i en el record, ja que si s'hi va constantment això ajuda a mantenir-les i que no quedin en l'oblit.


I com diu un savi del Montseny Oscar Farrerons: «Que tornin els poetes a les fonts! Que hi tornin els enamorats! Les persones grans i els petits una altra vegada a caminar cap a les fonts. Evitem el declivi de les nostres fonts fent front a la societat de les preses i de l'aigua embotellada que ens ha tocat viure.»

Aquí us deixem l'itinerari proposat: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1WKFQ2RVCrdkE5sLukVG1T-07DDM&ll=41.752268893365844%2C2.5563704999999572&z=14


Aquí us podeu descarregar el projecte: https://drive.google.com/file/d/1hAAp30uP4GudMrVt1oPweoGiHHcrkj8W/view?usp=sharing




US ANIMEM ALS BREDENCS/QUES A VOTAR LA NOSTRE PROPOSTA AQUEST MES DE JUNY!



75 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page